Ο κ. Παγιάτης είναι απόφοιτος ανωτέρας εκπαίδευσης και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου από το 1984, όπου σήμερα διατηρεί ατομική επιχείρηση παραγωγής μεταλλικών κατασκευών και κουφωμάτων αλουμινίου στον Πειραιά.

Είναι Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ΕΝΚΑΣ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), η οποία είναι το ανώτερο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου. Επίσης είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του κλάδου στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, τη ΓΣΕΕΒΕ.

Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει μέλος σε αρκετά Διοικητικά Συμβούλια επαγγελματικών ενώσεων και σωματείων καθώς και φορέων εκπαίδευσης-πιστοποίησης.

Από το 2000 έχει ασχοληθεί ενεργά με την επαγγελματική κατάρτιση του συγκεκριμένου κλάδου. Υπήρξε εισηγητής εκπαιδευτικών τεχνικών σεμιναρίων και ομιλητής σε έξι Πανελλήνια κλαδικά Συνέδρια, ομιλητής σε πολλές ημερίδες και μέλος επί σειρά ετών σε διάφορες ομάδες εργασίας για θέματα του κλάδου.

Είναι πραγματογνώμων σε θέματα που αφορούν την ποιότητα των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου.

SHAPE

Κρήτης 13, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231
Τ.: 210 2796459
E.: info@shape.com.gr