Δρ. Δασόπουλος Πέτρος

Χημικός Μηχανικός (LON), Ph.D, MRSC, MBAM, Business Strategist, DASO BUSINESS PERFORMANCE PC

Ο Δρ Πέτρος Δασόπουλος είναι Business Strategist, διακεκριμένος ηγέτης, πιστοποιημένος coach και εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων με πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στους τομείς του R&D, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Γενικής Διεύθυνσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Χημικών Μηχανικών, του Royal Society of Chemistry, της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ και Ph.D. Διδάκτωρ Χημικής Μηχανικής και Διεργασιών του Πανεπιστημίου του Surrey της Μεγάλης Βρετανίας.

Ιδρυτής της DASO, μιας πρωτοπόρου εταιρείας παροχής εξειδικευμένων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού, Διαχείρισης έργων έρευνας, εκπόνησης, εγκατάστασης, λειτουργίας και υποστήριξης μονάδων ΑΠΕ και προστασίας του Περιβάλλοντος, καθώς επίσης και διαχείρισης έργων έρευνας, παραγωγής, τυποποίησης και μάρκετινγκ νέων ιδιότυπων προϊόντων εξατομικευμένης Αγροδιατροφής.

Sessions

Friday 07/04/2017
Biomass Day
Διοργανωτής: Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) και Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ)
10:00  -  17:00

SHAPE

Κρήτης 13, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231
Τ.: 210 2796459
E.: info@shape.com.gr