Χρήστος Λούσης

Πρ. Π.Ο.Ε.Β.Υ. και Υπ. Συμβουλευτικής Υποστήριξης των Επιχειρήσεων στο ΒΕΑ

Κατάγεται από το Σούλι Ηπείρου και έχει 2 τέκνα.

Ο Λούσης Χρήστος από το 1973, ξεκίνησε να εργάζεται στον κλάδο των Υαλοπινάκων, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε νυχτερινό γυμνάσιο. Μετά την ολοκλήρωση, αποφοίτησε την 3ετή σχολή διακοσμητών ΚΛΙΜΕΝΣ. Από το Μάρτιο του 1983, είχε τη δική του επιχείρηση «Υαλοτεχνική Αμαρουσίου», ενώ το 1988 δημιούργησε μία νέα εταιρία την «Υαλοτεχνική Λούσης», η οποία βρίσκεται στη Λ. Πεντέλης 9, στα Μελίσσια. Ειδικεύεται σε δύσκολες κατασκευές και υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων έργα, έχοντας παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους ιδιαίτερους γνώστες του αντικειμένου στη χώρα μας. *

Το 2006 αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα από την εξέλιξη των γεγονότων στη χώρα, ενεργοποιήθηκε και ανέλαβε την Προεδρεία στον Σύνδεσμο Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων (ΣΕΥΑΠΠ) και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ). Από τότε επανεκλέγεται Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ. Η ανάγκη του να προσφέρει κοινωφελές έργο στους επαγγελματίες βιοτέχνες της χώρας, τον οδήγησε να κινητοποιηθεί και να αναλάβει Υπεύθυνος Σύμβουλος Επιχειρήσεων στη Διοικητική Επιτροπή του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ).

Οραματιστής και επίμονος, μακριά από πολιτικές και κομματικές ταυτότητες, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερε αναρίθμητα οφέλη από τη δράση του για τα παιδιά μας, τους Έλληνες πολίτες, για το κράτος και βεβαίως για τους επαγγελματίες του κλάδου των Υαλοπινάκων.

*Είναι πιστοποιημένος Τεχνίτης Υαλοπινάκων από το ΓΣΕΒΕΕ – TUV NORD.

Sessions

Friday 18/10/2019
Υαλοπίνακες: Νέα ΤΟΤΕΕ & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές
HALL 1 - Building Green Open Space
15:30  -  16:20
Sunday 20/10/2019
Υαλοπίνακες: Εξοικονόμηση Ενέργειας & τελευταίες εξελίξεις
HALL 1 - Building Green Open Space
11:40  -  12:20

SHAPE

Κρήτης 13, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231
Τ.: 210 2796459
E.: info@shape.com.gr