Αντώνης Ποθητός

Εμπορικός Διευθυντής

Ο κ. Αντώνης Ποθητός είναι ο Εμπορικός Διευθυντής για το δίκτυο συνεργατών των Κατασκευαστών Ηλεκτρικών Πινάκων, Βιομηχανικών και Κτιριακών System Intergators, Εργολάβων καθώς και των Μελετητικών Γραφείων.

Η συνεργασία του με τη Schneider Electric ξεκίνησε το 2009 ως Product Manager στο τμήμα Marketing και στη συνέχεια ως Sales Manager στο δίκτυο συνεργατών. Παράλληλα, διετέλεσε από το 2015 έως το 2016 Διευθυντής του Γραφείου Βορείου Ελλάδος έχοντας στην ευθύνη του το σύνολο των δραστηριοτήτων, πριν αναλάβει τον Ιούλιο του 2017 ως Εμπορικός Διευθυντής και μέλος της διοίκησης της Schneider Electric Ελλάδος και Κύπρου.

Ο κ. Ποθητός διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς της ιδιωτικής αγοράς της Βιομηχανίας και της Ενέργειας, έχοντας αναλάβει εξειδικευμένες θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες τόσο ως Μηχανικός Εφαρμογών και Υπεύθυνος Ομάδων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ καθώς και στην ανάπτυξη των καναλιών πελατείας για τη Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας, τους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς και τα Συστήματα Ηλεκτροκίνησης.

Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με εξειδίκευση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ κατέχει και Master of Business Administration (ΜΒΑ) από το ALBA Graduate Business School.

Sessions

Saturday 19/10/2019
Ενέργεια και κτίριο – Έξυπνες προτάσεις
HALL 1 - Building Green Open Space
17:30  -  19:50

SHAPE

Κρήτης 13, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231
Τ.: 210 2796459
E.: info@shape.com.gr